Parteneriat NSM Motorsport&Transilvania Rally Team

   Update – 07.09.17 

Comunicat Transilvania Rally Team:

    “Am decis să ne retragem din Transcarpatic Rally-Raid 2017 joi dimineață, pentru că nu dorim să luăm parte la curse în care timpii se acordă în funcție de interese, verificările tehnice se fac după bunul plac al unora și unde sunt mașini ce nu corespund cu normele codului rutier din Romania. Ne pare rău pentru situație, având în vedere că acesta a fost un eveniment mai deosebit și noi am participat din respect pentru Victor Pop.”

______________________________________________________________________________________________________________________________________

   Cluburile sportive NSM Motorsport și Transilvania Rally Team și-au unit forțele pentru participarea lui Ovidiu Domide și Mihai Ban la etapa de la Brașov, din respect față de organizatorul concursului, Victor Pop .

   În perioada 06 – 09 septembrie, Ovidiu Domide va concura alături de copilotul Daniel Nistor la “TRANSCARPATIC Rally Raid”, etapă în Campionatul Național de Raliuri Tot Teren 2017, coef. III, candidată pentru circuitul internațional RALLY RAID – FIA 2018 .  
    Etapa de la Brașov este una dintre cele mai lungi și spectaculoase curse din Europa (1190 km), la care vor participa atât echipaje din România cât și din străinătate, reprezintă o ocazie perfectă pentru acomodarea cu noul Nissan Navara .

    După etapa de campionat mondial de la Veszprem – Hungarian Baja,  Mihai Ban face din nou echipă cu Nelu Nastor pentru participarea la “Transcarpatic”.

   Participarea echipajelor partenere se datorează în mare parte sponsorilor: CBA NordVest,  Katt KurierdienstAutoluc motor, Living Home, Frasinul, Hub, Texactive, ACR, GTC, Primăria orașului Năsăud.

 Leave a Reply