Etapa Campionat National

Baja Adrenaline Bazna Etapa cu nr. 1 a Campionatului National de Rally Raid si-a desemnat castigatorii

Baja Adrenaline Bazna Etapa cu nr. 1 a Campionatului National de Rally Raid

Campionatul National de Rally Raid a debutat in weekend-ul trecut la Bazna (Sibiu), unde comunitatea acestei discipline a avut parte de o etapa reusita, in care au dominat sportivitatea si buna dispozitie.

Sezonul competitional din Rally Raid a inceput in forta, la Bazna, etapa inaugurala a campionatului national adunand la start peste 40 de sportivi, cu totii dornici sa-si etaleze masinile de concurs si sa lupte cu ardoare pentru primele puncte din clasamente.

Pe o vreme schimbatoare, cu ploaie, soare si vant, si pe trasee grele, tehnice, competitive, desfasurate prin paduri si pe campii, concurentii au strabatut cu mult curaj cei peste 240 de kilometri de probe speciale, apeland, fireste, la un road-book foarte bun.

”Rally Raid-ul este despre prietenie si fair-play. Bazna a reprezentat garantia unui nou inceput in aceasta disciplina. Tabloul primei etape a fost complet: o comunitate unde prietenii se intalnesc si concureaza, iar la final pleaca spre case multumiti, cu gandul ca au petrecut impreuna un timp pretios si asteapta cu nerabdare sa se revada”, a precizat presedinte Comisiei Nationale de Rally Raid, Mihai Leonte.

La randul sau, presedintele ACS Adrenaline Motorsports, Mihai Chiparus, organizatorul evenimentului, a apreciat atmosfera excelenta in randul concurentilor si faptul ca acestia si-au oferit reciproc suport tehnic, atunci cand a fost cazul.

”A fost o cursa reusita din toate punctele de vedere, fara incidente, fara animozitati, cu o atmosfera placuta si caracter de sportivitate si prietenie in parcul tehnic. Este placut sa constati faptul ca disputele au loc doar in cadrul probelor speciale si, in rest, observi o atmosfera de prietenie”, a firmat Chiparus, care a tinut sa-i multumesca pentru sustinere si implicare la buna desfasurare a etapei Primarului Comunei Bazna, Lucian Gligor.

Etapa a 2-a din cadrul Campionatului National de Rally Raid va avea loc in perioada 9-11 iunie, la Carei, in organizarea ACS NSM Motorsport.

 

Credit foto: Camelia Olteanu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *