Etapa Campionat National

Ro Rally Marathon 2023

Competitia sportiva internationala de Rally Raid #RoRallyMarathon organizata de catre clubul sportiv Baja 500 Motosport cu ajutorul Primariei Municipiului Calarasi in calitate de co – organizator, marchează astăzi 8 ani de implicare, dedicare și profesionalism pentru aceasta ramura sportiva a motosportului în misiunea de a ridica stacheta rallyraid-ului romanesc la un nivel European.

Sacrificiul suprem al tuturor sportivilor pe care l-au facut in toate aceste zile de concurs este de aplaudat la scena deschisa, zile cu canicula, mult praf, teren accidentat, privind activitatea reală a riscurilor pe care le presupune acest sport dur, pentru noi, toti sportivii au fost niste invingatori.
Adresam felicitările noastre tuturor sportivilor din toate categoriile auto, moto, syde by syde care au dovedit prin profesionalismul lor ca sunt si vor fi rideri de neinvins. In ceea ce priveste desfășurarea în siguranță a activităților de securizare traseu meritul absolut este celor care au fost prezenti zi de zi la posturile de control Renegatii Salvatori (Safety Unit) Rescue4x4 si mai ales tuturor unitatilor pornind de la Jandarmi, Politisti, Pompieri si Ambulante.

Le multumim tuturor sportivilor care au avut rabdare cu noi la briefing si la festivitatea de premiere, mai ales echipajelor Cholakov Dimitar , Stoyan Stoyano , Ion Drangoi si Mihai Sarbu castigatori ai categoriei syde by syde.
Le multumim Mirunei Padurean si Alexandru Pop pentru efortul imens pe care l-au depus in toate aceste zile de concurs si nu numai. Pentru coordonarea oamenilor de la Safety Unit si Rescue 4×4 pe traseu , creearea roadbock-ului si verifcarea lui de dinainte si dupa, toate acestea au fost gestionate cu atentie si cu o mare responsabilitate de acesti doi tineri implicati in totalitate pentru buna desfasurare a acestei competitii.

Le multumim partenerilor si sponsorilor nostri pentru suport si totodata tuturor sportivilor participanti, invatam din greseli, invatam sa crestem, impreuna! Multumim delegatiilor din Grecia – organizator Hellas Meletis Stamatis , Slovacia – membru al comisiei Fim Europe – Pavol Sal si Italia – membru ACSI motosport Sauro Banetta, lui Giuliano Airlodi si Romano Caviglia pentru prezenta si ajutor tehnic. Multumiri prietenilor nostri Rudi si Pavel Hofmann , Nomad Experience – Tiberiu Olteanu, pentru toata sustinerea lor.

Invatam sa fim mai buni de la cei mai buni si ramanen increzatori ca data viitoare va fi mult mai bine !! Speram ca ati ramas cu o experienta placuta din toata aceasta aventura si va uram succes la toate celelalte competitii.
#RoRallyMarathon 2023
– Federatia Romana de Automobilism Sportiv , Federatia Romana de Motocilcism , Fim Europe .
– validitate in campionatele TT RALLY CUP , EETTS, CNRR si CNIR
– 4 zile de rally raid, de tip Marathon
– o proba speciala de 500 km intr-o singura zi
– 60 de participanti din diferite tari ( Romania, Italia, Cehia, Turcia, Bulgaria, Franta , Republica Moldova, Polonia , Germania )
– 30 de masini rescue ,safety unit
– 4 atv-uri rescue
– ISU , Ambulanta, Jandarmeria Jud. Calarasi si Polita Rutiera Calarasi
– Director Medical (SAJ Calarasi )
– 200 de oameni participanti la intreaga desfasurare pe tot parcursul celor 7 zile .
– 4 delegatii din Italia, Spania, Grecia si Slovacia

Pagina Media a RO Rally Marathon 2023 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *