NOMAD FORMULA – formula (poate chimica) spre succes (personal, adică sigur !!!)

Noi suntem  NOMAD FORMULA!

Atenție!!! TOT (chiar !!! TOT! Faci pentru tine! Și asta este tot!!!!)

Revenim, NOMAD FORMULA este formula corecta (am vrut sa spun PERFECTA, dar am cedat… “la presiunea publicului, din mintea mea”!) pentru toți cei care “NU confunda PASIUNEA cu TALENTUL” și au

puterea de a “FI ASA CUM SUNT”, adică OAMENI ! Cu sentimente, nevoi și puteri peste limitele “setate” de către societate și “normalitate”!

“Ce înseamnă RALLY RAID pentru noi?” Răspuns: Triunghiul magic, Pilot + Navigator (copilot, pentru neinițiați!) + “mașină” = SUCCES ( adică, experiențe, amintiri, limite, decizii, hazard și un pic de “noroc”… și nu în ultimul rând “exersam și

manifestam INCREDERE!)!

Din punctul nostru de vedere  (și avem și multe argumente !) RALLY RAID este TOT (mai tare decât “saltul din avion fără parașută”!), ecuația cu 3(trei) “necunoscute” la care mai adăugăm una și “terenul de joaca” care transforma

“competitia” intr-o experiență magica… și nu în ultimul rând, mai exista o componenta care intervine în joc și se numește HAZARD (nota: caută definiția în DEX!)  ce creeaza premizele unei experiente unice!

Sigur, nu am fost clar…. Dar dacă, vrei sa “simți” și sa ‘guști” din marea felie a “bucuriei vieții” este “recomandat” sa faci parte din familia “populației planetei RALLY RAID” !

STOP! Batem usor “campii”, ne-a furat entuziasmul, aceasta trebuia sa fie o prezentare a Clubului ACS Nomad Formula… dar așa suntem noi!

 

De la capat:

ACS Nomad Formula este unul dintre cele mai tinere cluburi din motorsport-ul romanesc, afiliat FRAS, cu participare în Campionatul Național de RALLY RAID ( deocamdată doar aici), mai mult… în scurt timp afiliat și la  Federația Română de Motociclism și, nici mai mult nici mai putin, va invita sa fiți alături de Motorsportul romanesc, de FRAS și poate… adică, sigur și de Nomad Formula!

Pe scurt, mulțumim sansei de a face parte din “marea familie a consumatorilor de adrenalina din România!”.

Nota: “pentru curioși” ACS Nomad Formula nu exista dacă Camira Events & Travel nu crea Nomad4Experience …. Aici, acum și în viitor “Nomazi pentru totdeauna împreună cu VOI”

Gata! Hai alături de noi… !

A…. Obiectiv: încurajăm, militam și susținem orice formula promoțională din motorsport… numai și numai participarea de “masa” poate duce la performanta!

Deci, acum putem spune NOI!

Și pentru ca orice club serios și “pus pe treaba are un motto”

“ Distantanta dintre visele tale și realitate se numește ACTIUNE!” – NOMAD FORMULA