RALLY RAID ROMANIA FRAS & FRM

Despre Campionatul National de Rally Raid Romania

Campionatul National de Rally Raid al Romaniei este un eveniment sportiv important organizat de Comisiile Nationale de Rally Raid sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS) si a Federatiei Romane de Motociclism (FRM). Competitia se desfasoara pe parcursul unui sezon si include mai multe etape in diferite regiuni ale tarii.

Campionatul National de Rally Raid al Romaniei este destinat atat pilotilor de masini, cat si celor de motociclete si quad-uri. Competitia este organizata in conformitate cu regulile si normele FRAS si FRM, asigurand astfel conditii de siguranta si fair-play pentru toti participantii.

Fiecare etapa a campionatului implica parcurgerea unui traseu de mai multi kilometri pe teren accidentat si dificil, care testeaza abilitatile de conducere ale pilotilor, abilitatile de navigare in regim de roadbook a copilotilor si performantele masinilor sau motocicletelor lor.

Etapele includ de obicei sectiuni cronometrate si de viteza, precum si sectiuni de navigare, care necesita abilitati de orientare si strategie.

In cadrul campionatului, se acorda puncte pentru performanta obtinuta in fiecare etapa si la sfarsitul sezonului, cel mai bine clasat echipaj sau pilot in functie de categorie este declarat campion national de rally raid.

Campionatul National de Rally Raid al Romaniei este un eveniment important in calendarul sporturilor de motor si atrage participanti si spectatori atat din tara cat si din strainatate.

PREZENTARE

Membrii Comisiei FRAS

Comisia de Rally Raid a Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS) este formata dintr-un grup de specialisti in domeniul motorsportului rally raid, off-road, care au responsabilitatea de a superviza organizarea si desfasurarea competitiilor de rally raid din Romania.

Membrii comisiei FRAS aduc expertiza si experienta in organizarea si supervizarea competitiilor de rally raid, asigurand ca acestea sunt organizate in conditii de siguranta si respectand toate regulile si normele FRAS. De asemenea, acestia au responsabilitatea de a promova si dezvolta disciplina sportiva Rally Raid in Romania, prin organizarea de evenimente si prin sprijinirea pilotilor, copilotilor si echipajelor de rally raid.

Mihai Leonte

Presedinte

Ovidiu Domide

Membru comisie

Jean Vlad

Membru comisie

Maurizio Bordon

Membru comisie
PREZENTARE

Membrii Comisiei FRM

Comisia de Rally Raid a Federatiei Romane de Motociclism Sportiv (FRM) este formata dintr-un grup de specialisti in domeniul motorsportului rally raid, off-road, care au responsabilitatea de a superviza organizarea si desfasurarea competitiilor de rally raid din Romania. Printre membrii comisiei se numara:

Membrii comisiei FRM aduc expertiza si experienta in organizarea si supervizarea competitiilor de rally raid, asigurand ca acestea sunt organizate in conditii de siguranta si respectand toate regulile si normele FRM. De asemenea, acestia au responsabilitatea de a promova si dezvolta disciplina sportiva Rally Raid in Romania, si in strainatate, prin organizarea de evenimente si prin sprijinirea tinerilor piloti si a organizatorilor.

Maurizio Bordon

Presedinte

Ciprian Berchez

Membru comisie

Mihai Leonte

Membru comisie
CAMPIONATUL NATIONAL DE RALLY RAID FRAS & FRM

Cateva date despre Campionatul National de Rally Raid FRAS & FRM 2023

6
ETAPE CAMPIONAT
4
CUPE
+99
SPORTIVI ACTIVI
3
SPONSORI
17
CLUBURI RALLY RAID
6
CLASE DE CONCURS