Stimati fotografi si videografi,

Avem placerea de a va invita sa colaborati cu Campionatul National de Rally Raid al Romaniei, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea sporturilor de motor. Suntem in cautarea atat a fotografilor si videografilor profesionisti, cat si a amatorilor pasionati, pentru a captura cele mai frumoase si spectaculoase momente ale competitiei.

Campionatul National de Rally Raid ofera oportunitati extraordinare de a fotografia si filma masini si motociclete in actiune pe terenuri accidentate si provocatoare. Fie ca sunteti pasionati de motorsport sau sunteti dornici sa va testati abilitatile in fotografierea sau filmarea sporturilor de motor, acesta este momentul potrivit sa va alaturati echipei noastre.

Ca fotograf sau videograful oficial al Campionatului National de Rally Raid, veti avea privilegiul de a avea acces privilegiat la cele mai bune puncte de fotografiere si filmare de-a lungul traseului. Veti putea surprinde momente unice, pline de adrenalina si pasiune, si veti contribui la crearea unui material vizual captivant pentru spectatorii si participantii la eveniment.

Indiferent de nivelul dvs. de experienta, va incurajam sa aplicati si sa ne impartasiti portofoliul sau mostrele de lucru. Cautam talent, pasiune si creativitate in abordarea fotografiilor si filmarilor de motorsport.

Colaborarea cu Campionatul National de Rally Raid va ofera oportunitatea de a va dezvolta abilitatile, de a va conecta cu comunitatea pasionatilor de motorsport si de a va expune lucrarile in cadrul unui eveniment de prestigiu.

Pentru a aplica si a afla mai multe detalii despre colaborarea cu noi, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sau numarul de telefon furnizate in contact.

Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna pentru a captura cele mai frumoase momente ale Campionatului National de Rally Raid al Romaniei.

Cu sinceritate,

Comisiile FRAS & FRM ale Campionatului National de Rally Raid al Romaniei

Media Zaig Mania 2023

Media Baja Adrenaline 2023

Media Baja Satu Mare 2023

RO Rally Marathon 2023

Euro Motor Fest 2023

Baja 400 Tulcea 2023