Avem placerea de a va invita sa fiti sponsor al Campionatului National de Rally Raid din Romania, care se va desfasura in 2023 sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS) si Federatiei Romane de Motociclism (FRM). Acesta este un eveniment de prestigiu in industria sporturilor de motor si reprezinta o oportunitate excelenta pentru compania dumneavoastra de a obtine o expunere valoroasa si a sprijini dezvoltarea motorsportului in tara si international.

Campionatul National de Rally Raid 2023 va consta intr-o serie de 9 curse fascinante, care vor avea loc in diferite regiuni ale Romaniei. Fiecare etapa va aduce impreuna aproximativ 100 de sportivi pasionati de rally raid si  off-road, atat piloti si copiloti de Masini, SSV cat si piloti de Motociclete, ATV-uri si Quad-uri. Acesti participanti talentati si entuziasti vor concura intr-o varietate de trasee dificile, testandu-si limitele si demonstrand abilitatile lor de conducere si navigare.

Ca sponsor al Campionatului National de Rally Raid, veti beneficia de o expunere extinsa a marcii dumneavoastra. Evenimentul este promovat pe toate canalele media relevante, inclusiv televiziune, radio, presa scrisa si online, atragand astfel atentia unui public larg si pasionat de motorsport.

Logo-ul si numele companiei dumneavoastra vor fi asociate cu evenimentul, inclusiv in materialele promotionale, pe panourile publicitare si pe site-ul oficial al campionatului, oferindu-va vizibilitate si recunoastere in randul comunitatii pasionatilor de rally raid si off-road.

Sponsorizarea Campionatului National de Rally Raid va ofera oportunitatea de a sustine sportul local, de a construi relatii de afaceri durabile si de a va conecta cu un public entuziast. De asemenea, veti beneficia de privilegiile si avantajele oferite de catre organizatori, inclusiv invitatii VIP la evenimente, posibilitatea de a interactiona direct cu pilotii si participantii si multe altele.

Va rugam sa luati in considerare aceasta invitatie de a deveni sponsor al Campionatului National de Rally Raid din Romania si de a va alatura unui eveniment deosebit care va incanta pasionatii de rally raid, off-road din intreaga tara. Va stam la dispozitie pentru a discuta in detaliu despre oportunitatile de sponsorizare si beneficiile asociate.

Va multumim pentru atentie si asteptam cu nerabdare colaborarea cu dumneavoastra.

Cu sinceritate,

Comisia Nationala de Rally Raid FRAS & FRM

SPONSORII CAMPIONATULUI NATIONAL RALLY RAID

PARTENERII CAMPIONATULUI NATIONAL RALLY RAID